Miljørigtig vinduespudsning i København

Vinduespolering er en vigtig del af rengøring. Det er dog ligesom rengøring meget nemt at bruge produkter, som er dårlige for miljøet. Det er derfor at vi instruerer vores vinduespudser til at bruge miljørigtige produkter. Vi tror på at alle skal tage de små skridt. Som man siger på dansk mange bække små gør en stor å.
vinduespudsning i København, Østerbro, Nørrebro og på Vesterbro

Vores kunder elsker vores vinduespudser i København

Der er utrolig mange vinduer i København. Der er vinduer på Vesterbro, Nørrebro, København K, og på Amager. Der er dog utrolig mange biler og andre forurenende faktorer, derfor skal vinduerne oftest pudses og poleres for at se flotte ud. Hos NemPudsning er det vores mission at gøre det NEMT for dig, at få en vinduespudser i København eller hovedstaden. Så nemt kan vinduespolering være i København. Når vi har poleret dine vinduer, så har du et dejligt rum hvor lyset frit kan komme ind. Det betyder også, at du vågner bedre om morgenen pga. lyset. Herudover så får din krop en naturlig søvnrytme pga. dine rene vinduer.
Vinduespolering på Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og indre København

Hvad koster vinduespudsning i København?

Priserne for vinduespolering i københavn varierer meget. Men som udgangspunkt tilbyder vi det fra 20,- DKK pr. vindue. Det er dog uden udkørsel. Vi har dog en genial funktion her på hjemmesiden, hvor du under bestilling kan se priserne for netop dit behov for en vinduespudser i København. Du kan dog også ringe til os nemt.

Hvor lang tid tager vinduespolering i København?

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor mange vinduer du skal have pudset. Det kommer an på, hvilken vinduespudser du vælger. Vi gør fx en dyd i at pudse vinduer effektivt og grundigt. Det kommer også an på vinduestypen. Du skal dog regne med at det tager 5 minutter at få et vindue poleret. OBS. Det er vejledende.

Skal jeg være hjemme når min vinduespudser kommer?

Det kommer an på om du har et vinduepudsnings abonnement og om du skal have poleret dine vinduer udvendigt. Hvis du ikke har et abonnement, så behøver du ikke at være hjemme. Men skal du have poleret dine vinduer indvendigt så skal du være til stede. Derudover skal der være fri adgang til vinduerne.

Hvor ofte skal mine vinduer pudses, hvis det skal holdes pænt?

Dine vinduer skal helst poleres hver 3. uge for at holde dem skinnende. Især når man skal have vinduespolering i København. Du kan bestille et abonnement, så kommer vores vinduespudser i København ud til dig hver tredje uge. Her behøver du ikke at være hjemme, såfremt du ikke skal have poleret dine vinduer indvendigt.

Bruger jeres vinduespudser miljørigtige produkter?

Det gør vi! Vi anbefaler altid at vælge en vinduespudser, der bruger miljørigtige produkter. For ellers går det udover vores alles fælles klode. Vores vinduespudsere i både København, Østerbro, Amager og Nørrebro samt Frederiksberg bruger altid miljørigtige produkter til dine vinduer.

Polerer jeres vinduespudser på Frederiksberg også vinduerne indvendigt?

Hvis du skal have poleret dine vinduer indvendigt, så skal du være tilstede så der er fri adgang til vinduerne. Vi kommer dog også efter 16, så du ikke skal bekymre dig om at tage en fridag fra arbejdet. Vi er sikre på at vi sagtens kan finde en løsning, hvis du fx bor i Herlev eller har brug for en vinduespudser i Valby, Rødovre eller andet.

Hvad med vinduespudsning i København efter 16?

Vi gør en dyd i at tilbyde verdens bedste service. Derfor så har vi også vinduespudsere, som arbejder efter kl 16. Derfor kan du trygt vælge os, mens du har arbejde. Herudover kan vi også komme uden at du behøver være til stede, i det tilfælde kan vi dog ikke polere vinduerne indvendigt.

Vinduespolering med abonnement i København, Østerbro, Vesterbro og på Nørrebro

Vinduespolering med abonnement er til dig, som ønsker en fantastisk udsigt til en skarp pris. Det er til dig, som går op i renlighed og i at dine vinduer skal være flotte så du kan se den flotte københavnske udsigt.

Du sparer op til 50% ved bestilling af et abonnement. Du får også en gratis besigtigelse af dine københavnske vinduer. Du kan altid sige nej tak, da det er helt uforpligtende. Ved et abonnement kan du selv vælge om vores vinduespudser skal komme hver. 4 uge, hver 8 uge eller hver 12 uge. Det er derfor helt op til, hvad du vurderer dit behov er!

Derudover så underretter vi dig selvfølgelig, når din vinduespudser kommer forbi, så du er sikker på din vinduespolering, går efter planen og du ikke bliver fanget med bukserne nede.

Vi pudser alle vinduer i København og omegn.

Det betyder altså vi kommer forbi, hvad enten du har brug for vinduespolering på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, indre København eller bare generelt Sjælland. Vi pudser dog ikke vinduer på Jylland endnu, men det kommer meget snart! Ring til os og hør nærmere om, hvilke slags vinduer vi polerer og hvordan vores vinduespudsnings service fungerer. Her kan du også høre nærmere omkring specielle behov og vi er sikre på, at vi kan skræddersy noget til dig!

Vinduespudsning i København, Østerbro, Frederiksberg og på Nørrebro samt Vesterbro

Vi sikrer kundetilfredshed ved vores vinduespoleringer.

Vores medarbejdere er altid optrænet og lært op i at give den bedste service mulig! Derfor kan du altid være sikker på en god service og vi kan være stolte af en god forretning. Det hjælper os lige så meget som det hjælper dig. Jo flere tilfredse kunder, jo flere hører om os og jo flere vinduer i København kan vi få lov at polere. Vi møder dig derfor altid med et stort smil og vi siger farvel med et flot, rent og gennemsigtigt vindue! Har du haft fornøjelsen, så vil vi være mere end taknemmelige, hvis du ville dele din oplevelse med os på enten Trustpilot, på Facebook eller Instagram. Så kan vi være sikker på, at flere københavnere får nys om en fantastisk vinduespolerings service.

Vinduespolering til gode priser med kvalitet

Professionelle og søde vinduespudsere

Når vores vinduespudser har været forbi dine vinduer er det ligeom, når du tager til frisøren efter lang tid. De bliver nærmest ugenkendelige, så flotte de er. Det er fordi, at vores vinduespudsere har mange års erfaring med vinduespolering. Vi ser ikke vinduespudsning som et ”lorte” job, men en vigtig del af det moderne liv. Vores vinduespudsere tager glæde i, at kunne præsentere fuldstændig rene vinduer til dig. Derudover værdsætter vi altid et smil eller to med på vejen. Herudover så ved alle vores vinduespudsere, at de er ambassadører for vores virksomhed. De går derfor også op i, at du er tilfreds med vinduespoleringen.Vi glæder os til at pudse dine vinduer!

Vinduespudser med erfaring

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan foregår hele proceduren?

Vi ønsker at gøre det meget nemt. Derfor kan du enten bestille via vores online formular her, hvor du blot skal udfylde få informationer på 2-3 minutter om vinduestyperne, tilkøb etc også vælge et ønsket tidspunkt, så bekræfter vi og kommer forbi

Hvordan håndterer vi betalingen?

Du kan enten vælge at betale, når du udfylder vores booking formular. Ellers kan du betale i kontant eller med mobilepay, når vi har poleret dine vinduer!

Hvor lang tid tager en vinduespudsning?

Det afhænger af, hvor mange vinduer du har, som skal pudses og om det både er invendigt og udvendigt. Vi er dog utrolig effektive!

Skal jeg være tilstede, når i skal rense vinduerne?

Det kommer an på om, der er fri adgang til vinduerne og om du også skal have renset dem indvendigt.

Kan vi booke tid efter 16?

Det kan du sagtens, vi er fleksible med vores arbejdstider, så du ikke behøver at tænke på at tage en fridag eller andet.

Hvad koster en vinduespudsning

Det spørgsmål får vi ofte, vi ved vi er en del billigere end konkurrenterne, men prøv vores online formular så får du en god pris! Ellers kan du også ringe ind og høre ad.

Miljørigtige produkter

Vi elsker miljøet og behandler den godt, så vi kan være her i mange år endnu

We Shape New
Ideas Daily.

Excepteur sint occaecat cupidatat non fund cproident.

Why Choose Us

Businesses often become known today through effective marketing. The marketing may be in the form of a
regular news item or half column society news in the Sunday newspaper. The marketing may be in the
form of a heart to heart talk with Mr. Brown on his prominent local television show. These are all the
advertising. Businesses cannot get away from the force ofke their products.

Cloud Compatibility

When an unknown printer took a galley
of type and scrambled it to make a type
specimen book.

Marketing Automation

Recognition can be illustrated by two individuals entering a crowded room at a
party both walk to the far.

Life Time Supports

Marketers/advertisers usually focus their
efforts on the people responsible for
making the purchase.

Some Fun Facts

Businesses often become known today through effective marketing.

0

Completed Projects

0

Unique Visitors

0

Happy Clients

0

On-Going Projects

Are You
Ready to Start
with Us.

Contact Us

Businesses often become known today through effective marketing.