OM NEMPUDSNING 

HVEM ER NEMPUDSNING?

Nempudsning er et firma bestående af dygtige folk, som har gjort det til deres mission at være de bedste indenfor vinduespudsningsbranchen. Vi elsker rene vinduer lige så meget som du gør! Vores mission er at blive de bedste i branchen. Det opnår vi igennem vores filosofi, som består af 5 kerneprincipper:

 

  • Gennemsigtighed – både i form af når vi færdige med dine vinduer ;), men også i relation til at vi er gennemsigtige med priser og vores måde at gøre tingene på, så du kan være tryg.
  • Konkurrencedygtige priser – Vi forsøger altid at holde priserne konkurrencedygtige, så du føler at du får mere end, hvad du betaler for.
  • Ordentlige arbejdsforhold – Vi betaler en rimelig løn til vores medarbejdere og sikrer os, at de er glade og tilfredse med at arbejde hos os. På den måde møder du altid vores medarbejdere i godt humør.
  • Service – Vi forsøger altid skabe den bedste oplevelse. Så du glæder dig til din næste vinduespudsning. Nempudsning ved at penge ikke er alt. Det er glæde og lykke dog i vores optik.
  • Ansvarlighed – Vi tager både ansvar for vores samfund i kraft af de sociale initiativer vi støtter og tager (se længere nede), men også ift. de arbejdspladser vi skaber.

Corporate social responsibility – CSR 

Kontakt os her igennem formularen

8 + 9 =